Igballa Celaj
Friday
1
October

Visitation at Funeral Home

2:00 pm - 9:00 pm
Friday, October 1, 2021
F. RUGGIERO & SONS, Inc.
732 Yonkers Avenue
Yonkers, New York, United States
Saturday
2
October

Funeral Service

Saturday, October 2, 2021
F. RUGGIERO & SONS, Inc.
732 Yonkers Avenue
Yonkers, New York, United States
Saturday
2
October

Final Resting Place

Saturday, October 2, 2021
Kensico Cemetery
273 Lakeview Avenue
Valhalla, New York, United States
Send flowers.

Obituary of Igballa Celaj

Igballa Celaj, a resident of the Bronx, NY passed away on September 29, 2021 at the age of 89. The family will be present on Friday, October 1, 2021 from 2 to 9 PM at Ruggiero & Sons, Inc. Funeral Home - 732 Yonkers Avenue - Yonkers, NY 10704 (914) 375-1400 - www.frswfh.com A Funeral Service will take on Saturday, October 2, 2021 at 9:30 AM at the Funeral Home. Mrs. Celaj will be laid to rest at Kensico Cemetery - 273 Lakeview Avenue - Valhalla, NY 10595. LAJM MORTOR Me Pikëllim të thellë në zemër lajmrojmë Shokët, miqtë, dashamirët dhe mbarë komunitetin Shqiptarë Në SHBA se me 29 Shtator në New York ndërroj jet Nana ynë Igballa Ramë Celaj 11 Fror 1932 – 29 Shtator 2021 Shërbimet e funeralit mbahen të prëmten me 1 Tetor 2021 prej Orës 2 pas dite deri në Ora 9 pas dite në shtëpin mortore F. Ruggiero & Sons 732 Yonkers Avenue, Yonkers, NY 10704 Tel. 914-375-1400 Varrimi mbahet të Shtunen me 2 Tetor në Varrezat Kensico Cemetery. Kortezhi i funeralit niset në ora 9 të mengjezit nga Shtëpia mortore F. Ruggiero & Sons Të pikëlluarit Djemt Rrustemi, Ramizi, Sejdia dhe Beni, vajzat Shkurta, Nafija, Raza dhe Kumrija, nipat, mbesat si dhe mbarë familja çelaj
Send flowers.
Share Your Memory of
Igballa